PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 223853
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Go o wypadku jego syna, zabił tego blond agenta i ukrył go w bagażniku? Powinna być jakaś kontyunucja dotycząca jego działania. Ale najwidoczniej brak.

Gdy postrzelony Agent Mahone wraca do zdrowia w szpitalu i dowiaduje się, że jego syn miał wypadek (potrącony przez auto). Dzień chyba po rozmowie z tym Blond agentem, chyba tym samym co zabił byłą kobietę Burrowsa, adwokat. Mahone się nie zgadza i dzieje się co się dzieję...
Potem dzwoni do Kima, że powraca do zadania zamykając bagażnik z trupem tego blondaska. Akcja się nie rozwinęła dalej na ten temat.

ocenił(a) serial na 9
BUNCH

eee w ktorym to odconku bylo? nie pamietam zeby zabijal jakiegos agenta mahone

ocenił(a) serial na 7
malaMi

Koledze chodziło o drugi sezon, którego (jak wynika z Twojej wypowiedzi) jeszcze nie widziałaś. I nikt tu o zabijaniu Mahone nie mówi...

A co do tego wszystkiego to rzeczywiście - ucięli wątek, jak zresztą też kilka innych, ale nie chce mi się o tym rozprawiać ;P

ocenił(a) serial na 9
Fluorescent

widzilam drugi sezon i to nawet po 2 razy i dlatego nie bardzo rozumiem o kogo autorowi chodzi nie zauwazylam zeby Mahone jakiegos agenta zalatwil( a ty przekrecasz slowa ze Mahone'a nikt nie zabil) ,jakis zamet tu wprowadziliscie i tyle

ocenił(a) serial na 7
malaMi

Moja droga coś Ty taka nerwowa...
Twoich słów nie przekręciłam tylko odczytałam w zły sposób i wyszło to co wyszło, bo różnie można je rozumieć. Przeczytaj swoją wypowiedź, a się przekonasz.
Bardzo Cię przepraszam że posądziłam Cię o nieoglądanie drugiego sezonu, ale skoro oglądałaś go dwa razy, jak to wyraźnie zaznaczyłaś, to dziwne, że nie zauważyłaś żeby Mahone zabił agenta.

ocenił(a) serial na 9
Fluorescent

nie nerwowa a jak juz to przerwazliwiona jesli ktos przekreca moje slowa ;) ale spoko zdarza sie- jak widac to musialam przegapic gdzies to jak zabil jakiegos agenta Mahone - widocznie skupiam uwage zbytnia na braciach i reszcie:)- napiszcie tylko ktory to odcinek i imie tego egenta to sobie wlacze i zobacze o kim mowa

malaMi

no to ostro masz zryty beret, dwa razy oglądać serial i nie pamiętać tego zdarzenia -współczuje, a co do odcinka to coś pomiędzy 12-14 juz po zdarzeniu postrzelenia Mahone przez Kellermana i jego wyjściu ze szpitala! Agent którego zabił Mahone to ten blondyn który odstrzelił Veronicę w domu Steadmana na początku drugiej serii gdy ta wezwała policję a zamiast niej przyjechali agenci! Koleś ten kiwnął do Steadmana by się odsunął i wjebał dwie kulki Veronice!

ocenił(a) serial na 9
rodziu

ej sorry ja cie nie obrazam to i mnie nie obrazaj- kazdemu moze sie zdarzyc cos zapomniec,drugi raz ogladajac nie ogladalam calych odcinkow juz, a jedynie sceny wybrane glownie z bracmi, kellermanem i T Bagiem by utrwalic material i musialam pominac ta scene ktora trwala zaledwie pare sekund ;)- teraz juz sobie zobaczylam ja byla w 14 odcinku pod koniec wiec wszystko wyjasnione:)

ocenił(a) serial na 10
malaMi

Nie jestem pewnien ale tam chyba ko nie wkladal do bagaznika tylko rozwalil mu glowe o o boczna szybe w aucie:)

Zapraszam na moje forum zachęcam do pisania ponieważ to dopiero początek forum www.4you.vhy.pl

varlum58

Jak to rozwalił głowe o szybę w aucie, nie było czegoś takiego, co za haos wprowadzasz?!

ocenił(a) serial na 5
BUNCH

Też nie kojarzę, prawdopodobnie zakopał go u siebie w ogródku.

ocenił(a) serial na 7
tom6k

... tuż pod fontanną

Wątek ucięto i tyle. Nie ma o czym rozprawiać. Nie wiedzieli jak to zakończyć to uznali, że się nie dowiemy co się stało z ciałem zabitego faceta ;)

tom6k

jak kurwa nie kojarzysz, była ta sytuacja! Mahone wychodzi ze szpitala i tuż obok swojego samochodu spotyka tego blondyna ktory sprzatnał wcześńiej Veronice w domu Steadmana! I ten koleś do Mahone z tekstem wyskakuje że lepiej niech sie zajmie tym czy należy bo jak widzi rózne nieckiewa przypadki moga się zdarzyć jego synowi (narazie było to złamanie nogi). Mahone się wkurwił nie wąsko było widać z twarzy! I następnei ujęcie jak koleś ten leży już w bagażńiki a Moahone zamyka klapę!

ocenił(a) serial na 10
rodziu

Mahone jak dzwonił do Kima to otwierał a nie zamykał bagażnik i było w nim widać leżącego agenta z dwoma dziurami w głowie i to na pewno nie od uderzenia w szybę tylko od postrzału

ocenił(a) serial na 6
BUNCH

A co się stało z Sethem? Dlaczego nie kontynuują jego wątku? Przecież po tym jak się powiesił jego rodzina musiała cierpieć! Chciałbym o tym dowiedziec się więcej!!
I jeszcze o każdym innym epizodycznym bohaterze tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
w00cash1234

Nie można również pominąć córki Westmorlanda.

ocenił(a) serial na 10
kellerman

A czy Wam się nie wydaje, że szczur którego Scofield poświęcił dla zatrzymania egzekucji Lincolna nie miał ku..a rodziny!

kellerman

:D:D:D:D:D lol :D (no jak za krótki, ja chce tylko radosc okazac a nie pisac recenzje! No i co? juz nie jest taki krótki!)
Tak szczury tez maja rodziny!